Van burn out naar focus…
Mijn naam is Rianne. Ik heb van kind af aan die droom van zingen en muziek maken gehad, maar op de momenten dat ik moest kiezen, koos ik anders. Misschien omdat ik dacht dat dromen niet zomaar uitkomen.
Ik werd onderwijzeres. Dat ging een tijdje goed, maar ik miste het vuur. De energie. Dat gevoel dat je echt lééft. Muziek geeft me dat gevoel wél. Maar ik ging gewoon door met m’n werk tot ik uiteindelijk compleet uitgeput was.

Het jarenlange negeren van wie ik was resulteerde twee jaar geleden in een burn out. Alles leek te stoppen. Maar het vlammetje, de passie voor het maken van muziek doofde niet. Sterker nog, mijn burn out heeft mij juist in de goede richting gedwongen. Om beter naar mezelf te luisteren. Naar wat ik voel en wil. En naar wat écht mijn hart heeft.

Gaan voor passie
Dus nu maak ik weer een keus. En ik kies ervoor om de passie voor muziek niet naast me neer te leggen. Ik ga er voor. En al zingend wil ik jou inspireren hetzelfde te doen. Om jou dromen na te jagen. Ik wil dat mijn muziek iets losmaakt. Dat het je hart raakt, omdat je je er in herkent. Dat we dat leven delen.

Ik heb de afgelopen maanden met die insteek een aantal nieuwe liedjes geschreven. Je kunt het op allerlei manieren beschrijven. Eigenwijze pop, een beetje folk, inspirerend… Ik werk er voor samen met producer Henk Pool.

De nieuwe EP van Noanna

€2.405 van €6.000 opgehaald
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €15,00

 

Jij kunt mij helpen
Op dit moment hoor je al een opzet van het eerste liedje ‘Trampoline’. We zijn bezig om nog twee liedjes op te nemen en daarvoor kunnen we jouw hulp goed gebruiken! We willen met deze actie genoeg inzamelen om het niet alleen goed te kunnen opnemen, editen, mixen en masteren… We
willen ook een videoclip maken, een website rondom de muziek bouwen en het allemaal op nog veel meer manieren bekend maken!

Daarom nodig ik je uit om mee te doen met de totstandkoming van deze muziek. Daarvoor heb ik een aantal leuke tegenprestaties op een rij gezet hier. Neem ze eens rustig door. Of geef dit door aan iemand anders! Alvast hartelijk bedankt En wie weet komen jij en ik elkaar dan later tegen in die verfrissende regen, zingend en dansend begrijpen we elkaar: ‘We’re alive baby!’

Geven

De nieuwe EP van Noanna

€2.405 van €6.000 opgehaald
Persoonlijke info

Bepalingen

Totaalbedrag: €15,00

Achtergrond Stichting Reck

Visie
Wij geloven door de talenten van  jongeren te stimuleren, jongeren zich positief kunnen ontwikkelen en een bijdrage kunnen leveren aan het verder ontwikkelen van innovatieve manieren om kunst- en cultuur vorm te geven.

Wij  geloven in de kracht van muziek, samenwerken en gezamenlijk diverse doelen bereiken. Deze visie is ontstaan uit ervaring, vraag en hartsverlangen. Ons doel om zoveel mogelijk jongeren te ondersteunen in hun ontwikkeling op het gebied van kunst en cultuur. Dit zijn ontwikkelingen in zowel technisch, geestelijke en persoonlijke competenties. Met ervaring en kennis in ons netwerk willen wij jonge artiesten en  jongeren ondersteunen om hun droom handen en voeten te geven.

Missie
Op een inspirerende en relevante manier jongeren helpen te ontwikkelen in hun talenten.  Door hun talenten en hun gedrevenheid via kunst en cultuur het Evangelie van Jezus Christus relevanter te maken voor de samenleving.

 

 

Adres:
Stichting  Reck
Jan Vermeerstraat 86
6717SK Ede

www.stichtingreck.nl

Contactpersoon:
Jaïr Sagström
06-24600116
info@stichtingreck.nl

RSIN: 816890523
KvK: 09162011
ANBI: Ja